Det er ikke alle som liker den klassiske prinsessestilen når det kommer til ballkjoler, men med dagens store utvalg av kjoler er det heller ikke vanskelig å finne en kjole i en annen stil. De fleste tenker nok på store skjørt, gulvlange kjoler i pastellfarger og med glitter og strass som dekor når man ser for seg en ordentlig ballkjole. Det trenger derimot ikke å være tilfellet lenger, og dersom man foretrekker en annen stil kan man enkelt finne andre silhuetter, lengder og fasonger å velge mellom. Her går vi derfor noen ballkjoler som både er enkle og fasjonable nok for et ball på samme tid. 

Kortere ballkjoler 

Det finnes mange ballkjoler som ikke er av den klassiske, gulvlange typen og korte ballkjoler er minst like vakre og populære. Man kan velge mellom minikjoler, knelange kjoler, kjoler som går over kneet eller asymmetriske ballkjoler for å variere på lengden. Hos JJ’s House kan man finne et stort utvalg av kjoler i alle farger og fasonger. Det viktigste er at man finner en kjole man liker og som passer til sin kroppstype. Dersom man er noe lavere enn gjennomsnittet kan kortere kjoler være en utmerket måte å virke høyere enn man egentlig er på, gjennom å vise frem bena som gir en forlengende effekt. 

Kjoler med særegne detaljer

Det finnes kjoler i alle slags stiler og særlig er kjoler med detaljer som høy splitt eller åpen rygg stilig. Dette er også kjolestiler som sannsynligvis aldri kommer til å gå av moteog dette er derfor rimelig sikre valg. Velger man en ellers ensfarget kjole eller et stoff som er kroppsnært, fremfor et stort skjørt, vil kjolen også virke både enkel og utrolig elegant. Man kan også velge mellom kjoler av ulik lengde og som har de samme detaljene. Gjennom å vise litt skuldre eller velge en kjole med en noe annerledes og åpen rygg vil kjolen fort skille seg ut gjennom å være enkel, men likevel ikke kjedelig. Velger man en kjole med splitt kan man også velge om man ønsker en høy splitt eller kjoler med en kortere splitt, ettersom hva man liker og er komfortabel med.

Velg stoff som er lette og elegante

Gjennom å velge stoff som er lettere og i mindre mengder, fremfor store ballkjoler i organza med digre skjørt, vil kjolen fortsatt se relativt enkel ut, men fortsatt være mer enn vakker nok som ballkjole. Stoffer som chiffon eller silke kan få kjolen til å se ekstra glamorøs ut hvis man velger en gulvlang ballkjole som også sitter kroppsnært. Velger man kroppsnære kjoler bør man passe ekstra på å velge en kjole som passer til kroppsfasongen sin, for at den skal sitte best mulig og fremheve de tingene man liker best. Kjoler i silke og metalliske farger er særlig populært og vil gjøre at du skinner ekstra i løpet av kvelden, og spesielt kjoler i gull eller sølv vil få deg til å se ut som en stjerne.

By rawat

Leave a Reply