Vil du gerne invitere til et cocktailparty, men er du lidt i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, så finder du her nogle gode råd til planlægning af dit cocktailparty, så du og dine gæster får en fantastisk fest.

Invitation til cocktailparty

Et cocktailparty er en rigtig god anledning til at invitere fx venner eller arbejdskolleger til en festlig sammenkomst. Et cocktailparty foregår typisk efter arbejdstid eller i weekenden og varer 2-3 timer. For kvinder er det en fantastisk mulighed for at lufte festkjolen, for til et cocktailparty gør alle sig umage med påklædningen og møder op i pænt tøj. Hvis du vælger at holde et cocktailparty med et bestemt tema, så bør det fremgå af invitationen, så gæsterne kan klæde sig på efter en bestemt dresscode. Du kan fx holde et cocktailparty med 50’er-tema, mexicansk tema eller provence-tema. Kvinder, der er på udkig efter en ny, smart eller sexet festkjole, kan helt sikkert finde en model, som passer til deres kropstype hos JJ’s House, der har et stort sortiment af cocktailkjoler i mange størrelser. Her kan man finde rigtig mange smukke kjoler i et væld af designs og farver, som passer til netop dit cocktailparty, og som også er velegnede til, hvis dit cocktailparty har et bestemt tema.

Signatur-cocktail, menukort eller fyldt bar

Til et cocktailparty bliver der serveret forskellig lækre og velsmagende cocktails, og det kan foregå på flere måder. Du kan f.eks. lave en bestemt signatur-cocktail, som du serverer for gæsterne. Du kan også lave et cocktail-menukort, så gæsterne kan se, hvilke cocktails de kan forvente at få serveret, imens de sidder og taler sammen og nyder de forskellige drinks. En tredje mulighed er, at du fylder din bar op med mange forskellige slags alkohol, juice osv. og så lader gæsterne selv mikse deres egne cocktail. Det er op til dig at beslutte, hvordan der skal serveres eller laves cocktails til netop dit cocktailparty. Du skal selvfølgelig også huske at have masser af is klar til cocktails samt udstyret til at mikse cocktails. Derudover kan du have forskellige smukke glas og pynt som fx paraplyer m.m.

Lidt snacks at nippe til

Der serveres normalt ikke et større måltid til cocktailpartyer, men du kan sagtens byde dine gæster på nogle forskellige snacks, som de kan nippe til. Det kan være nødder, oliven, chips, frugt eller lignende, som nemt kan puttes i munden. Det skal være nemt for gæsterne at spise disse snacks, og det bør ikke være noget, som kræver en tallerken. Der skal jo være fokus på alle de flotte, farverige og skønne drinks, som bliver serveret.

Musik til dit cocktailparty

De fleste cocktailpartyer begynder med, at gæsterne sidder eller går rundt og taler sammen, imens de smager på de lækre cocktails, som de får serveret. For stemningens skyld kan du på forhånd lave en playliste over musik, du gerne vil spille. Det kan være afslappende lounge-musik, eller det kan være latinorytmer, hvis du laver et mexicansk cocktailparty. Musikken bør dog ikke overdøve gæsternes mulighed for at tale sammen, men det kan godt være, at dit cocktailparty på et tidspunkt senere på aftenen udvikler sig til en fest, hvor gæsterne gerne vil danse, og så er det jo godt at have dansemusik i baghånden, så der er sørget for underholdningen.

By rawat

Leave a Reply